----------------------------------------------------------------------
برای مطالعۀ قسمت دوم کلیک کنید:
---------------------------------------------------------------------
ریپل در سال 2012 منتشر و توسط سرورهای مستقل تأیید شد. ارز دیجیتال ریپل، XRP میباشد که در اوایل آپریل 2021 ارزش آن به بالاترین حد در سه سال گذشته رسید (بیش از 1 دلار، علیرغم نگرانی های نظارتی). تکنولوژی ریپل مبتنی بر بلاک چین نیست و هدف اصلی پلتفرم ریپل انتقال پول در حجم بالا و با حداکثر سرعت است.
در قسمت دوم از مزایای ریپل گفتیم. حالا نوبت معایبش هست.
معایب ریپل:
تا حدودی متمرکزه:
یکی از دلایلی که رمزارزها محبوب شدند اینه که غیرمتمرکز بودند و کنترل را از بانک ها و دولت های بزرگ گرفتند. سیستم ریپل به دلیل استخراج پیشفرض تمام توکن ها قبل از توزیع که برخلاف فلسفۀ رمزارزهاست، میتونه تا حدودی متمرکز باشه.
قسمت اعظم XRP از پیش استخراج شده:
کل ریپل هنوز عرضه نشده و در گردش نیست ولی مقدار عرضه نشده ظاهرا در جایی امن نگهداری میشه تا دغدغۀ دارندگان ریپل رو برطرف کنه. با اینحال ممکنه مقادیر زیادی ریپل در زمان نامناسب یکدفعه به بازار عرضه بشه که در اونصورت میتونه ارزش XRP رو کم کنه.
اقدام SEC در برابر XRP:
در دسامبر 2020، SEC شکایتی علیه ریپل تنظیم کرد و اعلام کرد از آنجایی که شرکت ریپل میتونه تصمیم بگیره که چه زمانی XRP را منتشر کنه، ریپل باید اونرو به عنوان یک اوراق بهادار ثبت میکرد. ریپل این ادعا را رد کرده است.
چگونه می توانید از ریپل و XRP استفاده کنید:
شما میتونید از XRP مانند هر ارز دیجیتال دیگه ای، چه برای تراکنش ها و چه به عنوان یک سرمایه گذاری استفاده کنید. همچنین میتونید از شبکه ریپل برای پردازش انواع دیگه تراکنشها مثل تبادل ارز رسمی کشورها هم استفاده کنید.
برای مثال، اگر به دنبال مبادله دلار آمریکا با یورو هستید، میتونید ابتدا دلارهای آمریکا را با XRP در شبکه ریپل مبادله کنید و بعدا برای خرید یورو استفاده کنید. نه اینکه مستقیماً از طریق بانک یا صرافی تعویض پول انجام بدید. این میتونه رویکرد بسیار سریعتر و ارزان تر در مقابل پرداخت هزینه های بالایی باشه که بانک ها و سازمان های حواله پول ممکنه دریافت کنند.
بانک هایی که از ریپل حمایت می کنند:
بانکهای Standard chartered, Axis Bank, Yes Bank, Westpac, Union Credit, NBAD و UBS میباشد.
صرافی هایی که در آن ارز دیجیتال ریپل یا XRP معامله میشند:
XRP در خیلی از صرافی ها معامله میشه و تعداد زیادی از صرافی ها هم در صدد افزودن این رمزارز به لیست ارزهای دیجتیال قابل معامله شون هستند؛ که البته دلیلش میتونه محبوبیت این رمزارز باشه. به عنوان مثال صرافی معروفی که از XRP پشتیبانی میکنه، "صرافی بایننس" هست که قسمت اعظم معاملات این رمزارز در این صرافی صورت میگیره؛ در صرافی های دیگه ای مثل Okex، Bybit و Coinex و ... هم معاملات رمز ارز XPR صورت میگیره.
همین تعداد زیاد صرافی هایی که در اونها معاملات XRP انجام میشه، میتونه تا حد زیادی باعث کم شدن نگرانی های کاربران حوزه ارزهای دیجیتال بشه.
معرفی بهترین کیف پولها:
همونطور که میدونید برای بیت کوین و اتریوم کیف پول های رسمی معرفی شده اما هیچ کیف پول رسمی از طرف ریپل برای ذخیره XRP معرفی نشده که شاید نشون دهنده این باشه که هدف ریپل، ذخیره کردن XRP توسط موسسات مالی و بانک هاست و توجه زیادی به سرمایه گذاران خرد نداره.
با اینحال چندتا کیف پول برای ریپل وجود داره که آزمایش خودشونو تا حدی پس دادند.
در ضمن اولین موردی که در مورد کیف پول ارز دیجیتال ریپل باید بهش توجه داشته باشید اینه که برای انجام اولین تراکنش ارزدیجیتال ریپل باید 20 تا XRP بدید؛ پس در انتخاب کیف پول برای XRP دقت کنید.
این کیف پول ها عبارتند از:
تراست والت (Trust Wallet) / ترزور (Trezor) / لجر (Ledger ) / متامسک (Metamask) / مث والت (Math wallet) / کیف پول کوینومی (Coinomi) / کیف پول اتمیک (Atomic)
In order to succeed, your desire for success
should be greater than your fear of failure
برای موفقیت، باید اشتیاق تان به آن بیشتر از ترس تان از شکست باشد.
ما با هم رشد می کنیم!
Together we grow
دیدگاههای بازدیدکنندگان
رضا آزادمنش
شنیدم دوره های خصوصی منتورشیپ دارید چطوری میتونم شرکت کنم؟
258 روز پیش ارسال پاسخ