Digital Currency

ارزدیجیتال:

  • اصطلاحی است که برای پولی به کار برده می شه که فقط در فضای دیجیتال وجود داره.
  • به عنوان یک واسطه تبادل بر پایه اینترنت است که تراکنش های نقل و انتقال سرمایه رو به صورت آنی و بدون مرز بین افراد انجام می ده.
  • مجموعه بزرگی است که رمز ارزها زیرمجموعه اش هستند.
  • در واقع تمام پول های الکترونیکی زیرمجموعۀ ارزدیجیتال اند.
  • بیت کوین ارز دیجیتالیه که اون رو به عنوان ارز دیجیتال غیر متمرکز میشناسند.


تاریخچه ارز دیجیتال:

یکی از اولین ارزهای دیجیتال با پشتوانه ی طلا، ای – گلد E-Gold بود که در سال 1996 بوجود اومد. از دیگر ارزهای دیجیتال مطرح، Liberty Reserve بود که در سال 2006 بوجود اومد.

این سرویس ها به کاربرها اجازه می دادند تا دلار یا یوروی خودشونو به این نوع ارزهای دیجیتالی تبدیل کنند و آزادانه با کارمزد حدود 1% با دیگران تبادل کنند.

سال 2009 با معرفی بیت کوین، رمزارزها به دنیا معرفی شدند که از اون زمان تا حالا مورد استقبال مردم قرار گرفته و در حال حاضر بیت کوین محبوب ترین رمز ارز دنیاست.


قبل از این که بیت کوین و رمزارزهای دیگه متولد بشن، عده ای این رو درک کرده بودند که سیستم نقل و انتقال بانکی اشکالاتی داره و مردم به یک سیستم مالی کم اشکال تر و سریعتر نیاز دارند و حاضرند هزینه انتقال بیشتری بپردازند ولی پولشون زودتر به مقصد برسه.

سیستم مالی بانک ها سرعت کمی داره و یکسری قوانین دست و پا گیر هم در کنارش هست که گاهی آمیخته به سیاست های خارجی کشورها میشه و اینطوری بانک ها میشن ابزاری برای اعمال سیاست های خصمانه...

ولی همونطور که توی درس های قبلی هم بهش اشاره شد، دنیا تغییر کرده و مردم به لطف توسعه ی شبکه های اجتماعی و به کمک اپلیکیشن های مختلف ارتباطی نسبت به گذشته با هم احساس نزدیکی و همزاد پنداری بیشتری دارند.

مرزهای سیاسی و دیوارهای ایدئولوژیک داره یکی پس از دیگری فرو می ریزه و گروگان گرفتن مردم عادی در هیچ جای دنیا دیگه مورد استقبال نسل جدید نیست.


اگر ادامه تحصیل در یک کشور خارجی برای یک جوان با ملیت ایرانی که از یک کشور تحریم شده است جزو حقوق بشره، پس پدر این جوان باید بتونه هزینه ی زندگی و مخارج تحصیلش رو از طریق بانک به کشور دیگه ارسال کنه.

ولی از اون جا که سیستم بانکی تبدیل شده به ابزاری برای تامین منابع مالی علیه دشمن یا به شکل دیگه بانک میشه شیر قطع کنی برای جریان تبادلات تجاری کشورهای تحریم شده ...مردم از بانک ها خسته میشن ... بگذریم که در کشوری اسلامی مثل ایران خودمون، اقدامهای شوکه کننده در دادن مجوز موسسه ی مالی – اعتباری به یکسری تبهکار ذی نفوذ باعث بی اعتمادی به بانک ها میشه ... خلاصه این که ارزدیجیتال و سیستم مالی غیر دولتی که قابل اعتماد باشه، خواسته ی همه مردم دنیا بوده و بر همین اساس بود که ارزهای دیجیتال اختراع شدند و سال ها بعد برای رفع نواقص نسل اولیه ارزهای دیجیتال، رمزارزها اختراع شدند ...

پس با اطمینان میشه گفت که رمزارزها اومدند که بمونند نه اینکه صرفا یه موج گذرا باشن!

به نظر شما آیا سیاست های بانکی که الان در دنیا وجود داره بطور 100% منطبق با خواسته و نیاز مردمه؟

راستی شما هم از ارزهای دیجیتال قدیمی استفاده کردید؟ اگر بله، از کدومهاش؟

با هم رشد میکنیم!

Together we grow