رئیس سازمان کریپتویی انگلستان هشدار داد که این کشور ممکنه در زمینۀ نوآوری و صدور مجوز از اتحادیۀ اروپا عقب بمونه! رئیس بزرگ‌ترین شرکت کریپتو بریتانیا، ناظر مالی این کشور را به خفه کردن نوآوری متهم کرد و پیشنهاد می‌کنه که بریتانیا در نتیجۀ این نوع نگرشهای منفی نسبت به دنیای رمزارزها از رقبای اتحادیه اروپا عقب‌ خواهد ماند.

پیتر اسمیت، مدیر عامل Blockchain.com، گفت که ادارۀ رفتار مالی (FCA) "راحت ترین رویکرد مدیریت ریسک" را اتخاذ کرده است که همان ممنوعیت میباشد. پیتر گفته که: "من فکر می کنم که بریتانیا در دو یا سه سال گذشته قطعاً عقب افتاده است. FCA اخیراً به اندازۀ کافی برای تقویت نوآوری و همکاری با صنعت رمزارزها مشتاق نبوده."

پیتر اسمیت ازقانونگذارهای ایرلند و آلمان به دلیل ایجاد چارچوب‌ و مجوزهایی که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد کارآمدتر عمل کنند، تمجید کرد.

بنا بر گزارش‌ها، Blockchain.com به دنبال جذب سرمایه‌ای است که ارزش کسب‌ وکار این شرکت را 20 میلیارد دلار خواهد کرد. این در حالیست که این شرکت در ماه مارس 2021، تنها 5.2 میلیارد دلار ارزش داشته است.

این شرکت بیشتر به دلیل کیف پول متن باز خود شناخته شده است که به کاربران امکان خرید، فروش و ذخیره ارزهای دیجیتال را هم می دهد. این شرکت ادعا می کند که بیش از 76 میلیون کاربر دارد و بیش از یک تریلیون دلار تراکنش را پردازش کرده است که یک سوم کل هزینه بیت کوین را تشکیل می دهد.

FCA در 12 ماه گذشته اقدام به چند مورد فشار و محدودسازی کرده است و از صرافی ها و کارگزارهای ارز دیجیتال خواسته که در رعایت نمودن الزامات سختگیرانۀ ضد پولشویی (AML) همکاری کنند.

نزدیک به 100 شرکت در حوزۀ ارزهای دیجیتال هنوز در انتظار تایید مجوز برای شروع فعالیت در بریتانیا هستند و تا 31 مارس برای تصمیم گیری فرصت دارند. در غیر این صورت، آنها ممکن است مجبور به خارج شدن از این کشور شوند. تاکنون تنها شش شرکت موفق شده اند مجوز خود را دریافت کنند و بیشتر از نصف 152 شرکتی که درخواست داده اند یا رد صلاحیت شده اند یا مجبور به انصراف شده اند.

از این تعداد، 27 مورد تحت مجوز موقت فعالیت می کنند و 69 مورد در حال بررسی هستند.

متقاضیان بلاتکلیف شامل نام‌های بزرگی مانند بانک Revolut می‌شوند که موفق به کسب تاییدیه اتحادیه اروپا AML شده اند ولی هنوز مجوز فعالیت در داخل کشور برایشان صادر نشده است.

پیتر اسمیت چهرۀ جدید صنعت کریپتوکارنسی است که تعهد بریتانیا به پذیرش ارزهای دیجیتال را زیر سوال می برد.

فیلیپ هاموند، وزیر سابق دارایی این کشور، اخیراً هشدار داده که بریتانیا بعد از اینکه برای وضع قوانین و مقررات ارزهای دیجیتال اقدام کرد از این قافله عقب افتاد. او افزود که سیاستگذاران بریتانیا باید «تغییر موضع بدهند و در مورد دارایی‌های رمزنگاری شده بگذارند با اجرای یک چارچوب قانونی به شرکت‌ها این اجازه را بدهد که رمزارزها را بپذیرند».

بر اساس گزارش FCA، بیش از 2.3 میلیون نفر در بریتانیا در حال حاضر صاحب ارزهای دیجیتال هستند.

ترجمه و ویرایش: اقتصاد سبز