امارات متحده عربی 5 سال حبس و حداکثر 272،000 دلار جریمه برای کلاهبرداران (خالق رمز ارزهای جدید) رمز ارز در نظر گرفته است.

بطور خلاصه امارات متحده عربی یک دورۀ پنج سالۀ زندان و حداکثر 272،000 دلار جریمه برای مرتکبان کلاهبرداران حوزۀ رمز ارزها در نظر گرفته.  این قانون بعد از پروژۀ کلاهبرداری دوبی کوین (DubaiCoin)، تصویب شد. پروژه ای که چندین سرمایه گذار را فریب داده و اونها  فکر کردند که دوبی کوین  یک ارز دیجیتال رسمی هست!

البته همونطوری که میدونید مدتیه کشورهای دیگه هم در جهت حمایت از سرمایه گذارهای حوزۀ رمزارزها به دنبال تصویب و اجرای چنین قانون هایی هستند.

امارات متحده عربی (UAE ) قانون جدیدی ارائه کرده که طبق این قانون، عوامل کلاهبرداری رمز ارزها یک دورۀ پنج ساله زندان و حداکثر 272،000 دلار جریمۀ نقدی  متحمل میشن. این اقدام بدنبال رسوایی کلاهبردارهایی تحت پوشش ارز دیجیتال دبی کوین(DubaiCoin ) صورت گرفت که اون رمزارز جعلی رو به عنوان ارز دیجیتال رسمی امارات معرفی میکردند!


امارات متحده عربی (UAE ) قانون جرایم رایانه ای جدیدی را وضع کرده که در نتیجه اش جریمه ای تا سقف 1 میلیون درهم (تقریبا معادل 272،000 دلار) و محکومیت پنج سال زندان را برای افراد متهم به کلاه برداری از طریق ارزهای دیجیتالی در نظر گرفته. به گزارش رسانه های محلی، اصلاحیه جدید قانون امنیت آنلاین از ژانویه 2022 اجرایی می شود.

در عین حال، این قانون، "ارزهای دیجیتال ناشناسی" را که نیازمند بررسی و تحلیل بیشتری دارند را نیز در بر می گیرد.جاش کمپ (Josh Kemp) شریک تجاری ADGL Legal درباره این رویداد چنین گفته است: 

هر فردی که معامله با ارزهای دیجیتالی که به طور قانونی در امارات به رسمیت شناخته نشده را ترویج، تبلیغ یا تشویق کند، یا حتی  بدون داشتن مجوز اقدام به انجام چنین کاری کند، مشمول مجازات بازداشت و یا جریمه ای بین 20،000 تا 500،000 درهم  میشه.

امارات متحده عربی (UAE ) تا حد زیادی به دلیل افزایش کلاه برداری در زمینه ارزهای دیجیتال، در حال کار بر روی مقررات رمز ارزهاست. از مشهورترین اونها میشه به همین دبی کوین اشاره کرد که به عنوان ارز دیجیتال ملی کشور معرفی شده بود. 

مقامات در بیانه ای اعلام کردند که ارز دیجیتال دبی کوین چیزی جز یک کلاهبرداری نیست، اما با این وجود مقدار زیادی پول (در این رابطه) به سرقت رفته بود. همانند بسیاری از کلاهبرداران، خالقان دبی کوین نیز تلاش کرده بودند که تا حد امکان این بازی را را  قانونی جلوه دهند. 

امارات متحده به طور کامل ارزهای دیجیتال را ممنوع نکرده است و می توان آن ها را در صرافی ها معامله کرد . با این حال، آن ها را به عنوان پول قانونی به رسمیت نمی شناسد. همانند بسیاری از کشورهای دیگه، امارات در تنظیم طبقه دارایی(asset class) و اطمینان از محافظت از مصرف کنندگان بسیار حساس و دقیق عمل می کند.

با افزایش کلاهبرداری ها و هک های ارزهای دیجیتال ، انتظار مقررات سختگیرانه تری می رود. 

 انتظار می رفت که امارات به دنبال کلاه برداری های انجام شده در این زمینه، تصمیم به اعمال جریمه و زندان نماید، و این چیزی است که بسیاری از کشورها نیز به آن تمایل دارند. وجوه به سرقت رفته از هک ها در بخش DeFi تنها در هفت ماه اول سال 2021 چیزی بالغ بر 474 میلیون دلاربوده است.

کشورهای دیگه نیز در حال آماده سازی مقرراتی برای جنبه ها مختلف بازار رمز ارزها هستند. این موارد شامل مالیات، حمایت از سرمایه گذار و ثبت اوراق بهادار می شود.

با ورود سرمایه بیشتر به بازار، نهادهای موجود در این فضا می خواهند اطمینان حاصل کنند که امنیت و اقدامات شدیدتری برای جلوگیری از کلاهبرداری وجود دارد. عدم اقدام پیشگیرانه در این زمینه و انجام ندادن این کار مانند امارات متحده عربی خطر خشم قانونگذاران (نهادهای نظارتی) را در پی خواهد داشت. 

ترجمه و ویرایش: اقتصاد سبز